Deventer op Stelten

Deventer Op Stelten pakt extra uit door onder meer veel lopende voorstellingen te programmeren. Deventer Op Stelten is daarna nog te bewonderen op vrijdag 1 juli zaterdag 2 juli en zondag 3 juli.


Street Performer Act During The Event Called Deventer Op Stelten In The Dutch City Deventer The Netherlands This Year 130 000 Peopl Stock Images Photo Acting

Groot archief met oa.

. Deventer biedt 3 dagen lang verrassende kunst en cultuur spektakel op hoog niveau en theater op stelten. Deventer Op Stelten krant 2022. 20 Likes 1 Comments - festival Deventer Op Stelten festivaldos on Instagram.

De Jeugdliefdes zo kun je Theater Gajes en Deventer Op Stelten wel noemen groeiden samen op. In 2020 is het festival vanwege de Covid-19pandemie afgelast. De voorstelling Odyssee van Theater Gajes kan vanavond helaas niet doorgaan 2230.

Deventer op Stelten 2006 Slot-Act clip 17 4568movTheo Roebbers. Dus natuurlijk staat Theater Gajes ook weer op de 25ste editie van het festival. Het is bijna zover de 25ste editie van het internationaal buiten-theater-festival Deventer Op Stelten.

FoxHusky is de beeldbank van Deventer fotograaf Peter Vos van VOSbeeld fotografie video. Op dit moment wordt de laatste hand aan het programma gelegd. Theaterfestival Deventer op Stelten.

De openingsvoorstelling begint donderdagavond om 2230 uur. De i-Puppets zijn dol op i-Puppet. Blokkenschema Blokkenschema Download het blokkenschema hier of klik op onderstaand schema.

While Op Stelten on stilts is now used largely as a figurative sense the performers are truly of the highest level and come from all over Europe. Odyssee is een moderne variant op het. Wegens uitval zoeken we 10.

During the first weekend of July the centre of Deventer turns into a giant open air theatre stage and attracts thousands of enthusiastic visitors. Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes. Hekken en prikkeldraad roestige metalen platen op daken van woningen hangende vlaggen stevige voetstappen die elegant de grond raken kinnen omhoog en zorgvuldig uitgekozen kleurrijke kleding.

Over Deventer op Stelten. Op vrijdag start het programma om 1900 uur op zaterdag kun je vanaf 1030 uur op verschillende plekken in de stad al genieten van voorstellingen en op zondagochtend is er vanaf 900. En wel met één van de moosite voorstellingen in het programma.

Deventer op Stelten - Buiten theater festival. 5 hours agoEnkele uren voordat in Deventer het Worpplantsoen zou volstromen met publiek is er een streep gezet door de theatervoorstelling van Theater Gajes bij Deventer Op Stelten. Slechts één jaar is Deventer Op Stelten niet doorgegaan.

Deventer Op Stelten is een toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Figuranten voor de voorstelling Odyssee van Gajes. Archief 1997 - 2021.

VVV Deventer - Brink 89 Penninckshuis 0570 - 710 120 wwwdeventeropstelten. Waarna het een jaar later een unieke editie heeft beleefd onder de naam Deventer op Stelten binnen de perken waarbij 10 dagen lang voorstellingen te zien zijn geweest in een intieme sfeer en setting. De krant wordt begin week 25 vanaf maandag 20 juni in de gemeente Deventer.

En nu staan ze met deze voorstelling al in Deventer. Vanaf maandag 20 juni verkrijgbaar. De 25e editie van het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten heeft plaats op 1 2 en 3 juli 2022.

DTV-sfeerimpressie van de allereerste editie van het internationaal straattheaterfestival Deventer op Stelten 27-29 juni 1997In beeld komen. Na jaren zijn de i-Puppets herenigd in Deventer met hun robotachtige clan. Op de Brink Grote Kerkhof en in de winkelstraten zijn tal van kleinere acts te zien waaronder Close-Act Nederland.

7 april 2022. Ook is er dan het muziekfestival Hoogtevrees in het Worpplantsoen. Over Deventer op Stelten.

Hellend Vlak van de Nederlandse theatergroep TUIG ging tijdens het festival Oerol op Terschelling in première. Door aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. Programmaboekje Programmaboekje Download het programmaboekje van Deventer Op.

Gebruikmakend van grote mobiele objecten acteurs op stelten en livemuziek ontvouwt boven de hoofden van publiek een voorstelling met veel spektakel en een sterk verhaal. Een van de spelers van. Dit jaar strijkt Deventer op Stelten voor het eerst ook neer in het Havenkwartier.

Archief 1997 - 2021. Evenementen sport en zakelijke portretten zijn de specialiteiten. 1 hour agoOp het programma staan 25 theatergezelschappen uit Frankrijk Verenigd Koninkrijk Duitsland België en Nederland.

Deventer op Stelten Dickens Festijn Boekenmarkt en de IJsselloop. Met één van de laatste uitvoeringen van hun. Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes Nederland.

Deze festivalkrant laat je zien wat je tijdens dit weekend allemaal mag verwachten. Op het programma staan weer nationale en internationale topvoorstellingen uit Frankrijk Verenigd Koninkrijk Duitsland België en Nederland. DEVENTER 1 tot en met 3 juli staat de binnenstad van Deventer weer Op Stelten.

De hoogtepunten van Deventer op Stelten zie je zondagavond 3 juli om 1710 uur. Deventer op Stelten - Buiten theater festival. 13 Likes 5 Comments - festival Deventer Op Stelten festivaldos on Instagram.

De programmering van voorstellingen op hoog niveau zowel letterlijk als figuurlijk maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals in binnen-. Meld je aan voor onze mailinglijst Naam E-mail adres.


Pin De Joke En Deventer Op Stelten Patos Aves


Pin On Deventer En Omgeving


2012 07 07 Compagnie Off And Theaterschip Drost Van Salland Les Girafes Deventer Op Stelten Fotografie Feestdagen En Evenementen Stelten


Deventer Op Stelten 2018 Stelten


Deventer Op Stelten 2016 Stelten


Deventer Op Stelten 2017 Travel Manu Fair Grounds


Deventer Op Stelten 2012 Impressie Stelten Feestdagen En Evenementen Dagje Uit


Pin Van Joke Op Deventer Op Stelten Stelten


Deventer Op Stelten 2012 The Netherlands Feestdagen En Evenementen Nederland Stad


Deventer Op Stelten 2015 Fantasias Figurino Carnaval


Deventer Op Stelten Vrijdagavond 3 Juli Manu Concert Album


Pin On Deventer Op Stelten


Deventer Op Stelten 2015 Stilt Costume Performance Art Stilts


Deventer Op Stelten 2018 Stelten


Theater Tol At Deventer Op Stelten Dagje Uit Stad Inspirerend


Theater Tol At Deventer Op Stelten Evenement


Deventer Op Stelten 2012 Air Festival Hometown Open Air

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel